O NAMA MEGABOARDS OSLIKAVANJE VOZILA GS MEGABOARD NA STUBU RAZNO SVETLEĆE REKLAME KONTAKT

JUGOSLAVIJA EKO je najstarija domaća marketing agencija, specijalizovana u oblasti Outdoor Advertising-a.

Osnovana kao izdavačka kuća pre više od 45 godina, svoju delatnost prilagođavala je savremenim zahtevima i svetskim trendovima u oblasti marketinga i reklame.

Kao prva i jedina kuća sa ekskluzivnom pravom, započela je trend oglašavanja na vozilima javnog gradskog saobraćaja širom područja bivše Jugoslavije.

U želji da se po "reklami grad poznaje", JUGOSLAVIJA EKO započela je 1997. god. program svetlećih reklama i reklamnih panoa velikih formata na atraktivnim lokacijama Beograda, uvodeći pojam MegaBoard na naše prostore. Uz izradu kompletne projektno-tehničke dokumentacije i obezbeđenje svih dozvola za odabrane lokacije, naši MegaBoard-i pružaju sigurnost i kontiunitet postavljene reklamne poruke.

Trenutno u Beogradu posedujemo oko 4.000 m2 oglasnog prostora na veoma atraktivnim lokacijama. Svi naši oglasni prostori su sa savremenim metal-halogenim osvetljenjem, što omogućava trajanje efekta reklamne poruke 24 časa.

Od 2003. godine, JUGOSLAVIJA EKO je većinski vlasnik NEON-a iz Zemuna, najstarije firme na našim prostorima za projektovanje, izradu i održavanje svetlećih neonskih reklama.

Član je METROMEDIA GROUP.

Preuzmite PDF prezentaciju